Geggenseminaret; Klish og Ær Ling

Klish-ErlingRamskjell
Hva er det som spiser meg om natten? er den nye musikalske lausungen til Klish/Jon-Are Masternes & Erling Ramskjell (tidligere Æ).
Det er begynnelsen på det som kommer til å ende opp som en plateutgivelse som de omtaler som to menn som etter mange år i tekst og musikk rydder litt i krokene, gransker funnene - og styrer seg inn mot en felles visjon.
Tematikken i tekstene sirkler i grove trekk rundt kaos, melankoli, radikal merkelighet, fantasi om insekter, samt Dysfunk og Hevn.
Selvfølgelig med god plass til sverd i skogen, defensiv arkitektur og forferdelige forbilder.
Alt pakket inn i ei jernbeslått dundyne av rock/pop/hiphop/og alt som er bra og dårlig med musikk.
Duoens første innspilling "Alltid e merkelig" ble ukens låt hos Helge Skog i Itromsø, som blant annet skrev "Lekkert som fy fra to raringer - Erling og Klish drar det beste ut av hverandre" Andre singel, "Grusomt Fort" er nettopp sluppet, og om den skriver den samme Skog at "Melodien er både vakker og knirkete. Teksten er både trist og morsom", og han forstsetter: "Erling og Jon-Are møtes med lave skuldre og et smil om kjeften. Sånn høres det i alle fall ut fra første sekund, idet ølboksen åpnes i introen av denne første smakebiten".
"Debutalbumet, med den ypperlige tittelen «Radikal Merkelighet 2», slippes til høsten. Om vi bare smører tålmodigheten med midnattsolkrem i mellomtida går det sikkert grusomt fort".
Vi tenker at det kanskje er litt 90-talls Hip Hop i bunnen her? Med norske tekster for 2020-tallet, fremført av bra folk, på en slepen og rocka måte!
Etter konserten blir et samtale med mellom Audun Vinger og Ær Ling/Klish, der det antagelig vil graves ytterligere ned i musikken og tekstuniverset.
 
Fredag 23.september klokken 2100 i Frityren