Petter Wettre kvartett kommer den 12.september!

Det er gode sjanser for at den saxofonen du hørte på radioen i går eller i dag var med nettopp denne mannen som har forgyllet Norge med eminent saxofonspill i mer enn tretti år. Hip-hop, pop, rock(!) eller jazz, som han her kommer med; han er blant de beste instrumentalistene vi har i landet (selv om han nå bor i Paris).

Anders Aarum, Jens Fossum, Hermund Nygård og Petter Wettre arrangerte og produserte egne konserter gjennom hele covidperioden 2020-2022. I egne øvingslokaler ble noen fåtallige heldige sjeler plukket ut til å overvære eksklusive intimkonserter. Da koronarestriksjonene ble løftet i fjor høst var bandet selvsagt tilbake der de hører hjemme - på scenen. Denne konserten ble tatt opp i sin helhet både i bilde og lyd.

Med medlemmer basert i henholdsvis Oslo og Paris føles det naturlig å benytte navnene til disse metropolene som backdrop for prosjektet.

Anders Aarum hørte du sist i Frityren med Hilde Louise Asbjørnsen, mens Hermund Nygård tidligere har vært her med The Real Thing. Superbassist og evig muntrasjonsråd Jens Fossum spilte sist i Frityren med den herlige barnekonserten «Fly til månen, fly!»
Noen vil påstå i de siste nevnte herrer er Norges beste komp, hvorpå vi ikke vil protestere i det hele tatt.

Klikk på linken under, og fryd deg over en av de fineste versjonene av Send in the Clowns.

Paris/Oslo, Live at Herr Nilsen, Oslo

Publisert
21. august 2023
Skrevet av
Sverre Gjørvad