Aktiv sommer

SOMMERKINO

I uke 26 og uke 32 er det gratis kino på AKS under Aktiv sommer! Det vil være to filmer hver dag, kl. 12:00 og kl. 14:0 Kiosken er åpen for alle som ønsker å handle.
Program Høst2022

Program Høst2022

Høstprogrammet 2022 er nå klart. Papirversjonen er distribuert til husstandene i Hammerfest kommune. Om du av en eller annen grunn ikke mottar program i din postkasse kan du hente program på servic...
MariaHaukaasMittet_RGB

Maria Haukås Mittet

Maria Haukaas Mittet er kjent for de fleste som en av Norges beste vokalister. Fra barneår som musikalstjerne i «Annie», og senere som profesjonell musiker med seier i Melodi Grand Prix (og femteplass...
romantisk piano

Scene Nord; Romantisk piano, 24.august

Vi starter sesongen med tre eminente pianister, alle bosatt i Finnmark: Nils Anders Mortensen (Alta) fra Scene Nords Ensemble Noor, vår egen Bendik Båtstrand og Jens Lühr (Lakselv).
fb-banner, Cohen på Engelsk

Leonard Cohen - på Engelsk

Tittelen på dette prosjektet kan kanskje oppleves som en provokasjon? Fordi det er så mange som lager «…-på Norsk»-prosjekter, så vi nesten glemmer hvordan originalen var?
Hallgeir Pedersen1  photo Freddy Ludvik

Hallgeir Pedersen Trio

Hallgeir Pedersen (f. 1973) fra Øksfjord regnes som en av Norges beste gitarister. Om han spiller Dio, Thin Lizzy, Jimi Hendrix, eller hardtsvingende jazz, det går ut på ett; han er i toppskiktet.