Lørdag 1. april kl. 21.00

Trine Rein

Trine Rein

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater, og få artister kan måle seg med Trine Reins stemmeprakt. De siste årene har hun vunnet NRKs The Hit 2014 - kom til finalen i NRKs Stjernekamp 2015, og har gjennomført omfattende turnéer med nær 100 konserter i året.

KJØP BILLETTER HER

Trine Rein som har over 20 år i bransjen - fikk sitt gjennombrudd i 1993 med debuten Finders keepers og lå øverst på salgslistene i Norge i fem uker – solgte totalt til 3 x platina og har mottatt én Spellemannspris. Det er derfor ingen hvem som helst som i løpet av 2017 kommer med nytt album.

På sitt nye album The Well, har hun samarbeidet med blant andre Tony Carey og Ronni Le Tekrø, og tredje single «Hello it`s me» slippes i november. På neste års turné vil Trine by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene. Trine Rein er kjent for å by på seg selv med historier og betraktninger fra eget liv og karriere. Hun ønsker å gi sitt publikum en skikkelig helaften med et forfriskende nytt sound.

Gjør deg klar for en vidunderlig helaften i en salig blanding av musikalske krumspring og imponerende toner fra en artist som kan skilte med godt over 20 års erfaring i underholdningsbransjen. Trine Reins hits inkluderer låter som Just Missed the Train, Stay With Me Baby og Torn.

I Hammerfest vil også Tony Carey være med på scenen, en artist som er mest kjent for sin tid i Ritchie Blackmore’s Rainbow, og har siden den gang har han hatt en innholdsrik solokarriere blant annet med sitt kritikerroste Planet P Project og med hits som Why Me og Fine Fine Day.

SAMARBEIDSPARTNERE