Lulla 4. desember

Lulla 041218
04.12.18

Interaktiv forestilling for barn mellom 0-18 måneder. Et musisk møte, som åpner for deltakelse fra barn og voksne på deres egne premisser. Det blir forestillinger kl. 12:00/14:00/16:30/17:30.

Forestillingen Lulla formidler en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesang oppstår både i ny og i tradisjonell form. Forestillingen fortmidler ikke en konkret historie. Med utgangspunkt i vuggesanger inviteres det til kroppslige interaksjoner og musikalsk samspill der nærvær, lytting og lek er sentralt. Lulla utforsker et uttrykk som oppstår i sin helhet i scenerommet hvor kunstnerne, barna og de voksne utgjør den kunstneriske og sosiale helheten. Både lyd og bevegelse bærer preg av en åpen og inviterende form, hvor målet er å oppnå dialog og samspill med barna.

Lulla var første forestilling som ble presentert under Dansens Hus' prosjekt STOR kunst for små barn, et prosjekt som kom i stand takket være generøs støtte fra Sparebankstifltelsen DNB.

Forestillingen på Arktisk kultursenter er et samarbeid mellom Arktisk kultursenter, Dansearena Nord og Dansenett Norge. Forestillingen er støttet av Dansenett Norge, 

Dansens Hus, Sparebankstiftelsen DNB, RAS, Fond for lyd og bilde, Rogaland fylkeskommune, Sandnes kommune, Stavanger kommune, UiS.

 

Picture

 

 

Billetter kjøper du her:

 

Iscenesetter Siri Dybwik
Komponist Nils Christian Fossdal
Scenograf Kit Bjørn Petersen
Utøvere Gerd Elin Aase, Nils Christian Fossdal
Studiomusikere Andreas Utnem, Bergmund Waal Skaslien
Søm Britt Stigen Martinsen, Kari Helene Gryte
Designer/tekniker Karl Oskar Sørdal
Faglig veileder Thomas Cabaniss
Foto Morten Berentsen, Tale Hendnes
Koreografisk rådgivning Anne-Linn Akselsen, Ida Wigdel
Samprodusent Dansens Hus
Regional produsent RAS

  • Konsertstart:

    • 4. desember kl. 12/14/1630/1730

SAMARBEIDSPARTNERE