Jonas Alaska, 29.januar

Pressefoto

Etter at han måtte avlyse i høst (ryktet forteller om en skateboard-ulykke), hev alle seg rundt og vi fikk en ny dato, så her kommer han endelig.Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger, både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet; alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers.

Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og han fengsler publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og sitt særegne gitarspill. Siden han slo igjennom med sitt selvtitulerte debutalbum (med hits som «In the backseat» og «October») i 2011, har det kommet mye flott musikk fra den kanten. Nå er han rett rundt hjørnet med enda en langspiller, «Roof came down». Førstesingelen, med samme navn, er allerede sluppet, og er fantastisk!

Til Arktisk kultursenter kommer han med trommisfavoritt Olaf Olsen (Big Bang, Viktor Wilhelmsen) og keyboardist David Wallumrød (som har spilt med «alle»).
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet; alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers.


Det ligger an til en konsert med fantastiske låter med en av vår tids beste artister, fremført med et fremragende band.
Det må det være lov til å si, på en kveld som denne.

 

Om du ikke kjenner til musikken fra før finner du en liten smakebit her; https://open.spotify.com/artist/1OH3Hbbo6G6uBWunJnU148?si=J3Oh72_NT2Okm9judkWCaA

For billetter; https://checkout.ebillett.no/158/events/23159/purchase

SAMARBEIDSPARTNERE