I disse Covid19 tidene

Bilde1

Da er det viktig at vi husker;​     

Når du  er syk skal du IKKE gå på kino eller andre arrangementer på AKS. 

Vask hendene med såpe og vann ( handikaptoalettet i Foajeen har blitt vaskerom). 

Kiosken er åpen - det er ikke tillatt med medbragt mat/drikke.

Hold avstand !

NB! Alle  anmodes om å kjøpe billett på forhånd , men vi selger billetter i døra om du syns det er vanskelig å kjøpe elektronisk.( AKS åpner døren 30 minutter FØR hver forestilling) 
Da myndighetene krever at vi skal ha kontroll over hvem som er tilstede på våre arrangenmenter kreves det dessvere nå at ALLE oppretter profil i vårt billettsytem for å kunne kjøpe elektroniske billetter. Vi vet at mange missliker dette, men i vårt smittevernarbeid er dette nødvenig. Vi vil ikke holde informajsonen lengere enn nødvenig, og ALDRI gi informasjon videre.
Billettene er unummerert, på denne måten kan de som kommer sammen sitte i nærheten av hverandre - en av våre hyggelige ansatte står ved inngangen og informerer om hvilken rad du skal sitte på.
For kinoforestillinger ; Det er ikke mulig å benytte garderoben i Foajeen. Alle klær medbringes inn i salen. Utgang vil være nederst i salen mot Smart hotel.

Det ser ut som om høstprogrammet vil blir trykt opp og sendt ut til alle husstandene i kommunen sist i august. Vi velger å utsette programslippet pga Covid19. Vi håper å komme igang med billettsal til noen av høstens arrangementer i løpet av juni.


 

 

Hilsen Linda Hassfjord
KulturhuslederVi oppfordrer publikum å

 

SAMARBEIDSPARTNERE