Frida Ånnevik, 15.okt

Frida presse

I år har hele Norge tatt henne til seg, via TV2-serien «Hver gang vi møtes». «Hvis verden», hennes duett med Chris Holsten, spilles flittig på radio, og den oppnår høye strømmetall.

«Det er de dagene jeg mister ting, og dager hvor jeg finner dem igjen», sang Frida Ånnevik på åpningssporet til «Her bor» fra 2016.
Kanskje det var da vi for alvor ble oppmerksomme på henne?

Hun vant sin fjerde Spellemannspris i år, for albumet «Andre sanger» , der hennes versjon av Janis Ians «At seventeen», «17 år», ble gående på repeat i manges hode.
En norsk versjon av Astrid S ("Tenkt meg om") er også hyppig spilt rundt om.

Med seg har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter, og Haldor Røyne på gitar, og sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!

Frida Ånnevik har faktisk vunnet priser i bøtter og spann, ikke minst på grunn av tekstene sine. Hun kjennetegnes videre av en sjelden seriøsitet, en slags «No Nonsense»-holdning; tekstene og musikken, «uttrykket», er det viktigste. Vi vet ikke om noen som ikke har gått uberørt fra en konsert med Frida Ånnevik.

 

15.oktober kl 19:00i Ole Olsen

Billetter finner du HER

 

SAMARBEIDSPARTNERE