Frank Arne Olsen vs Bjørn Sundquist - På livet laus?! 8. og 9. mars 2019

Turne Web 1280x720 PaaLivetLaus
08.03.19

Bjørn Sundquist er kåret til Norges beste skuespiller gjennom tidene. Både på film og scene. Frank Arne Olsen er selvlært og blant de beste komikerne i landet. Har turnert i 20 år som revyartist for fulle hus. Hva har de to til felles? Alt og ingenting! Det er det forestillingen skal handle om.

En uhøytidelig kamp mellom en seriøs skolert skuespiller og en komiker. Kan Bjørn lære noe av Frank? Og motsatt? Kan Frank være seriøs og kan Bjørn være komiker? Mellom de verbale kampene blir det musikk og innslag som bare kombinasjonen Bjørn og Frank kan finne på.

Et annet fellestrekk er at begge er passe rufsete i kantene og kommer fra Finnmark. Begge har vært med på litt av hvert og kan fortelle de merkeligste historier fra livet. Det som førte de to sammen var faktisk humoren. Galskap og historier, hva er sant og hva er fiktivt? Det får vi kanskje aldri vite.
Dette er et par som i utgangspunktet er helt ulike, men passer sammen 100 %. Er det mulig?

De klarer bare å fortelle halve historier før begge bryter ut i latter. Dette blir et show der humor og galskap har hovedfokus – men alvoret ligger og lurer….

De er eliteserie og toppklasse og innehar sprengkraft nok seg imellom til å bryte et titalls grenser og sette et tyvetalls festlige rekorder, sier Kulturhussjef Erik Smith-Meyer.

- Men hva impliserer tittelen «På livet laus?!»
- Vel, det er på tide at denne ungdommen av en komiker lærer segde store scenenes magi, sier Bjørn. - Og at denne bestefaren av en skuespiller lærer seg å strikke futteral, repliserer Frank.

 

Billetter til forestillingene kjøper du her

Fredag 8. mars

Lørdag 9. mars

 

 

 


 

 

  • Konsertstart:

    • fredag 8. mars kl. 19 og lørdag 9. mars kl. 19

SAMARBEIDSPARTNERE