Billettinformasjon

Bilde1

Koronavirus - covid-19 avlyste forestillinger;

Alle som har kjøpt billetter på nett til vårens avlyste forestillinger skal nå ha fått pengene tilbake på konto.(i mange tilfelle vil dette vises på kontoutskriften på kjøpsdatoen). For de som har kjøpt billetter over disk kan dere kontakte Turid Karlsen på telefon 918 24 963 så hjelper hun deg med dette.

Billetter til kino og forestillinger i kultursenteret kan kjøpes på www.aks.no, og på kultursenteret i kioskens åpningstid. Billetter kan også kjøpes på Hammerfest bibliotek og Servicekontoret.

På www.aks.no kan du kjøpe billetter 24 timer i døgnet. Du velger selv hvilken forestilling du ønsker, og hvor du vil sitte. Billetten betales med kredittkort. Billetten kan du ha med elektronisk på din mobil, eller om du har printer tilgjengelig kan du skrive ut selv.

Valg av sitteplass
I Ole Olsensalen og Frityren kan du velge hvor du ønsker å sitte.

Unummererte forestillinger: Salkartet vil da ikke komme opp, men du kommer direkte til kjøpsvinduet.

Teleslynge
Ole Olsensalen har teleslynge på radene 4, 5, 6 og 7.
Frityren har teleslynge som dekker alle plasser.

Utsalg i kultursenteret
Billettutsalget i kultursenteret ligger i kiosken som har åpent 16:30-21:00( lørdag 13:30-18:00).

Utsalg Hammerfest bibliotek og Servicekontoret
Om du på dagtid ønsker å kjøpe billetter over disk er dette mulig på servicekontoret og biblioteket. Dette i tillegg til billettsalg via www.aks.no.

Rabatterte billetter
Rabatterte billetter er kun gyldige sammen med moderasjonsbevis. Gyldig moderasjonsbevis skal medbringes og fremvises ved inngangen.

Gavekort
Våre gavekort kan kjøpes her eller i billettutsalget på kultursenteret, samt på Servicekontoret og bibiloteket.Husk å notere PIN kode.

Gavekortene fylles opp med ønsket beløp, og er gyldige for alle våre arrangement ,kino og for kjøp i kiosken.

Refundering av billetter
Vi refunderer eller bytter ikke kjøpte billetter til kinoforestillinger eller andre arrangement ved Arktisk Kultursenter.
Unntaket er når det blir avlysninger.

Har du spørsmål angående billettsalget sender du en e-post til post@aks.no eller kontakter Turid Karlsen på tlf: 918 24 963.

Stolplan for Ole Olsensalen
Stolplan for Ole Olsensalen
Gavekort for Arktisk Kultusenter
Gavekort for Arktisk Kultusenter

 

 

SAMARBEIDSPARTNERE