Nyttårskonsert2018

Nyttårskonserten 2018

Scene Finnmark har igjen gleden av å presentere en sprudlende nyttårskonsert i samarbeid med Den Norske Opera!

Denne gangen har vi med oss den begavede barytonen Johannes Weisser som siden sin debut på Den Norske Opera og på Komische Oper Berlin i 2004 har vært engasjert på operascener i hele Europa. Han er også en meget etterspurt konsertsanger og opptrer i mange av Europas største konserthus og samarbeider med flere av verdens ledende dirigenter og pianister. Vi får høre ham i berømte arier og sanger fra bl.a. Don Giovanni, King Arthur og Les Miserables.

Scene Finnmarks egen pianist Nils Anders Mortensen, er nyttårskonsertenes andre solist med George Gershwins flotte «Rhapsody in Blue».

 

Sammen med vårt store orkester med musikere fra Scene Finnmark, dyktige musikere og pedagoger fra kulturskolene i Alta, Hammerfest og Vadsø og med konsertmester Alex Robson i spissen, ønsker vi å feire det nye året ved å gi publikum i Finnmark en konsertopplevelse med fantastiske utøvere og elegant nyttårsmusikk!
 

Billettpriser;

Early bird  kr 250,-  samme dag kr 350,-  billettavgift kommer i tillegg

Billettene kan kjøpes fom 5.des, klokken 12:00 på www.aks.no

 

folk og røvere i kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by.

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert!   I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politim...

SAMARBEIDSPARTNERE