JuleshowFrode

"December Night" - Juleshow med Hammerfest Musikforening og Frode Alnæs

Hammerfest Musikforening er igjen klare for årets tradisjonelle juleshow på arktisk kultursenter. Denne gangen har de fått med seg selveste Frode Alnæs. Alnæs har spilt med de fleste og de beste, og HMF er oppriktig glade og stolte over å få spille sammen med gitarvirtuosen, komponisten og sangeren fra Kristiansund.

Frode Alnæs er gjennom 35 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han har i alle år gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør. Frode regnes som en seriøs komponist og en av Norges beste gitarister. Han er også en dyktig sanger, og har hatt flere samarbeidsprosjekt med korps, storband og kor som gitar- og sangsolist. Mange kjenner han fra bandet Dance with a Stranger.

HMF har også med seg noen lokale overraskelser. Det blir garantert en flott konsertkveld som kanskje også kan være starten på årets julebord for bedriften?

Dirigent for Hammerfest Musikforening er Antti Nissilä.

 

Forestillinga starter kl. 18:00, og det blir ekstraforestilling kl. 20:00!

 

Billetter finner du HER

Håvard Krogedal

Torgeir Waldemar 27. oktober

  ‘Gamle sanger om igjen’ var det en gang noen som sa, og man kan godt si at det er det Torgeir Waldemar gjør på sin siste utgivelse «Jamais Vu». 
Erland Dahlen pressebilde 151218

Erland Dahlen 15. desember

Supertrommeslageren, perkusjonist og en-manns-bandet Erland Dahlen ble Spellemann-nominert med sitt forrige album “Blossom Bells”, som i følge veterananmelder Terje Mosnes var “et originalt tenkt og s...
violet road

Violet Road, 18. november

Med nye låter og massiv spilleglede er Violet Road klar for høstturné.
Lulla 041218

Lulla 4. desember

Interaktiv forestilling for barn mellom 0-18 måneder. Et musisk møte, som åpner for deltakelse fra barn og voksne på deres egne premisser. Det blir forestillinger kl. 12:00/14:00/16:30/17:30.
Georgs magiskem

Riksteateret- Georgs magiske medisin

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

SAMARBEIDSPARTNERE